poniedziałek, 18 stycznia 2016

Walentynki w restauracji - dekoracje

Organizując Walentynki w restauracji należy szczególnie zadbać o nastrój i całą miłosną otoczkę, na którą składają się przede wszystkim dekoracje stołu i sali. Jakie modne dodatki zastosować, by wnętrze prezentowało się nowocześnie, ale i w stylu Święta Zakochanych?

Proponujemy przede wszystkim dekoracje walentynkowe w kolorze czerwonym. Ten i w tym roku jest na czasie, a przy tym pasuje w zasadzie do każdego wnętrza. Jedną z najpopularniejszych dekoracji sali są balony, które dzięki niskiej cenie i świetnemu efektowi dekoracyjnemu są najczęściej wybierane. Możecie wybrać balony jednokolorowe, balony w kształcie serc, ale i modne balony z nadrukami. Z balonów można stworzyć okazałą girlandę (przyda się do tego taśma do girland balonowych) lub umieścić je na specjalnych patyczkach. Można również wypełnić je helem i podwiesić pod sufitem.






Kolejny pomysł to wykorzystanie ozdobnych girland i banerów. Można je zawiesić przy wejściu do lokalu lub ozdobić nimi salę. Takie dekoracje montuje się bardzo szybko, są praktycznie gotowe do użycia zaraz po wyjęciu z opakowania.






Bardzo ważne są również dekoracje samego stołu. Tutaj warto zastosować serwetki, bieżniki, świece i świeczniki w czerwonych odcieniach. Pomiędzy nimi pięknie wygląda rozsypane metalizowane konfetti, akrylowe serca czy czerwone płatki róż. Tak udekorowany lokal zachwyci gości i sprawi, że walentynkowa kolacja upłynie im w miłosnych nastrojach.







Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie z serwetkami, świecami i szkłem dla HoReCa NiebieskiStolik.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz