poniedziałek, 14 listopada 2016

Jak wprowadzić świąteczny nastrój w restauracji?

W okresie świąt w restauracji warto zastosować dodatki, które idealnie oddadzą świąteczny charakter. Zbliża się zima, więc idealnym rozwiązaniem będą pachnące żywe wianki z jodły.

Wianki prezentują się przepięknie - są zielone, okazałe, trwałe i przede wszystkim wydzielają cudowny zapach, który od razu wprowadzi wszystkich w świąteczny nastrój. Mimo, że do świąt jeszcze trochę czasu warto zaopatrzyć się w taki wianek już teraz i ozdobić go wedle własnego pomysłu.

Wianki można dekorować szyszkami, bombkami, kokardami, kolorowymi tasiemkami - dosłownie wszystkim, co przyjdzie Wam do głowy! Cudownie prezentują się powieszone na drzwiach lokalu - będą w efektowny sposób witać i żegnać gości Waszej restauracji! Możecie powiesić je także w dowolnym miejscu we wnętrzu restauracji - cudowny nastrój gwarantowany.

Zobaczcie propozycje, jak można ozdobić świąteczny wianek:





Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie z serwetkami, świecami i szkłem dla HoReCa NiebieskiStolik.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz