wtorek, 25 kwietnia 2017

Serwetki papierowe a flizelinowe

Serwetki flizelinowe i papierowe to niezbędne elementy wystroju każdej restauracji. Ułożone w ciekawe wzory mogą dodawać uroku i elegancji. Na stołach, położone obok zastaw, prezentują się wyjątkowo dobrze. Co więcej, są bardzo praktyczne, ponieważ ułatwiają gościom konsumpcję. Dodatkowo, znacznie ułatwiają sprzątanie po każdej kolacji.



Serwetki flizelinowe dla restauracji o rozmiarze 40x40cm są znacznie grubsze, a dzięki czemu można ułożyć je w przeróżne kształty i wzory. Flizelina jest szczególnie elegancka, z powodzeniem zastąpi zwykłe materiałowe serwety. Wykorzystując flizelinę, w prosty sposób podkreślisz prestiż lokalu i sprawisz, że klienci zachwyceni wystrojem, będą chętnie wracać. Duży wybór kolorów pozwoli każdemu właścicielowi wybrać najlepszą kolorystykę, idealnie pasującą do pomieszczenia.


 


Dwuwarstwowe serwetki papierowe dla restauracji to również niezbędna część restauracyjnego stołu. Składane na cztery o rozmiarze 33x33cm świetnie wkomponują się w wystrój lokalu. Z powodzeniem można je wykorzystać zarówno do użytku codziennego, jak i na specjalne okazje. 





Jeśli jednak zależy Ci na podkreśleniu wyjątkowości restauracji, postaw na oryginalne papierowe serwetki z tłoczeniem. Motyw kwiatowy wprowadza element elegancji, ponieważ prezentuje się wytwornie. Tego typu serwetki świetnie pasują na gustowne bankiety i gale.

Serwetki dla restauracji nie muszą mieć standardowych kształtów. Okrągłe serwetki nie są zbyt często spotykane, dlatego dzięki nim możesz znacznie wyróżnić restaurację. Prezentują się niezwykle ciekawie, a wersji z tłoczeniem są naprawdę wytworne.

Serwetki gastronomiczne to podstawa, która musi znaleźć się w każdym lokalu. Nie tylko ułatwiają Klientom zachowanie czystości podczas kolacji, ale i dekorują lokal. Jednowarstwowe serwetki są idealnym dopełnieniem serwetek trójwarstwowych i flizelinowych. Ustawione na stole w pięknych serwetnikach świetnie się prezentują.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz