poniedziałek, 14 grudnia 2015

Sianko wigilijne w nowej odsłonie - piękny upominek od restauracji

Sianko wigilijne to tradycja stosowana już od wielu lat. Dawniej wieszano je na owocowych drzewach lub zakopywano w ziemi, by zapewnić gospodarstwu urodzaj. Dziś umieszczamy je pod obrusem podczas wigilijnej kolacji z podobnego powodu - by żyło się dobrze i dostatnio. Warto więc pomyśleć o sianku, jeżeli prowadzicie restaurację czy hotel. Sianko wigilijne to świetny pomysł na drobne podziękowanie dla gości, które sprawi, że będzie im żyło się lepiej. My polecamy je w wersji nowoczesnej i kreatywnej.

Nasza propozycja to pachnące personalizowane sianko wigilijne zapakowane w elegancki celofanowy woreczek, zdobione pięknym bilecikiem ze świąteczną grafiką. Na dwustronnym bileciku z jednej strony umieszczone są życzenia Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, z drugiej zaś historia i geneza całej tradycji. Taki bilecik ozdobimy również nadrukowaną nazwą lokalu.





Sianko podane w taki sposób można umieścić na każdym z nakryć gości, ułożyć w ozdobnych misach lub wręczać osobiście. Jest to miły gest, który zostanie zapamiętany przez gości. To propozycja, która spodoba się i zainteresuje każdego. Dbajmy o to, by goście Waszych restauracji w okresie świątecznym poczuli się szczególnie ważni i docenieni!

Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie z serwetkami, świecami i szkłem dla HoReCa NiebieskiStolik.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz