Na stołach restauracyjnych najważniejsze są nakrycia dla gości. Idealnym uzupełnieniem klasycznych serwetek będą nowoczesne kieszonki na sztućce! Są nie tylko bardzo praktyczne ale także szykowne i eleganckie. Idealnie sprawdzą się podczas rodzinnych obiadów, ale również imprez okolicznościowych, takich jak wesela czy jubileusze.
W zależności od okazji, wybierz flizelinowe kieszonki do restauracji w różnych kolorach i wzorach. Proste, jednokolorowe kieszonki będą najlepsze w codziennych dekoracjach stołu. Ich kolor dopasuj odpowiednio do wystroju sali i pory roku oraz aktualnych trendów dekoracyjnych. Wiosną i latem wykorzystaj kieszonki w ciepłych barwach, natomiast jesienią i zimą używaj bardziej stonowanych ozdób.
Jeśli organizujesz w swoim lokalu wesela, dopasuj kieszonki do motywu przewodniego całego wystroju. Możesz się zdecydować na bardziej klasyczne ornamenty, np. na srebrną koronkę lub nowocześniejsze, odważniejsze motywy. W zależności od wzoru, który wybierzesz, dodaj do kieszonek flizelinowe serwetki na wesele. Połóż je na talerzu, a po prawej stronie umieść kieszonkę ze sztućcami. Dzięki połączeniu klasyki z nowoczesnością, z pewnością oczarujesz wszystkich gości!
Przygotowujesz w swoim lokalu uroczystość z okazji Chrztu dziecka? Wybierz delikatne kieszonki z różowym lub błękitnym ornamentem. Z takimi klasycznymi kieszonkami idealnie będą współgrać subtelne świece na Chrzest do restauracji. Niech w tym uroczystym dniu uwaga gości będzie skupiona na maluszku, a dekoracje stołu, w tym flizelinowe kieszonki, będą jedynie pięknym uzupełnieniem.
W wystroju stołów w swojej restauracji stawiasz na nowoczesny design i naturalne tkaniny? Stylowe kieszonki o fakturze lnu sprawdzą się znakomicie! Kieszonki z grubego materiału pasują zarówno do przyjęć wewnątrz restauracji, jak i imprez organizowanych w ich ogrodach. Jeśli zastanawiasz się, z czym najlepiej je połączyć, postaw na bieżniki dekoracyjne do restauracji o podobnej fakturze i w tym samym kolorze. Rustykalny styl to teraz hit sezonu!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz